19 octubre 2021

18 de Setembre. Mobilitat intel·ligent, economia potent

Des de SOM Sant Sadurní presentem la dissetena edició de la campanya A LA VILA EN BICICLETA. SOM Sant Sadurní i la regidoria de Medi Ambient proposem enguany una nova actuació vinculada a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2016 que se celebra del 16 al 22 de setembre amb l’eslògan ‘Mobilitat intel·ligent, economia potent’, i es dirigirà al conjunt de la població, preferentment amants d’un estil de vida saludable. Aquest any l’organització compta també amb el suport de les regidories de Benestar Social i Salut i de nous establiments locals, cosa que ha permès ampliar les activitats que s’oferiran dins la jornada de Mobilitat englobades en l’àmbit  de la salut i la mobilitat, activitats que conviden a l’activitat física i a conèixer l’entorn paisatgístic i urbà de Sant Sadurní d’Anoia.

Com a novetat, enguany la cursa canvia de dia i ubicació i enceta col·laboració amb l’organització de la Cursa Open Natura amb l’objectiu de crear sinèrgies que ampliïn les activitats i serveis per participants i acompanyants.

La jornada de la Mobilitat de Sant Sadurní passa de dissabte a Diumenge, concretament Diumenge 18 de setembre, entre les 10 del matí i les 2 del migdia i es trasllada a la pista i aparcaments del Centre, a tocar del village de l’Open Natura.

Com ja és habitual el circuit es pot fer amb qualsevol mitjà de transport amb rodes i sense motor i també en cadira de rodes per aquells que vulguin conèixer la problemàtica de les persones amb mobilitat reduïda.

Paral·lelament i, des del mateix aparcament, sortiran 5 grups que faran cadascun una ruta diferent per la gent gran, fent trekking, corrents, o en bicicleta en un àmbit rural, més la ruta canina. Cada ruta estarà dirigida per una entitat de la vila que conduirà el grup de participants.

La inscripció a les rutes es pot fer fins el 14 de setembre a la pàgina www.somsantsadurni.com i també als establiments Tallers Domingo, Esports Solà, Tot Sport i la Botiga del Xavi. Com a excepció, la inscripció a la Ruta de la Gent Gran es farà únicament al Casal municipal de la gent gran. Col·laboren en aquesta activitat les entitats BTT País del Cava, Sansa sua…tot, Trekking Sant Sadurní i el Departament de Benestar i Salut de l’Ajuntament local.

Aquesta edició comptarà amb novetats com el ‘Quilòmetre solidari de Som Sant Sadurní’ i una gran col·laboració d’establiments locals participants amb descomptes en material esportiu, oferta gastronòmica i enoturística, i el sorteig de 2 bicicletes i un ampli ventall de regals. Col·laboren com sempre Tallers Domingo, Esports Solà, Tot Sport i la Botiga del Xavi així com Cal Joan Marina, Arrels, Cal Blay Vinticinc, Pastisseria Carafí, Hotel Fonda Neus, Taps de Suro, Recaredo, Simon Coll i el CIC Fassina.

Aquesta serà una bona ocasió per provar gratuïtament activitats com el Zumba, el Body ballet, el Shabam o el Yoga fit, participant de les master class que tindran lloc a la pista del Centre, entre les 10 i les 11 i entre les 12 i les 13h, gràcies a la col·laboració de L’Equip 4, Cascavells, Estem per tu i Banjara Studio.

FES SERVIR LA TARGETA CLIENT DE L’ 1 AL 15 DE SETEMBRE

Totes les compres fetes amb la targeta client de Som Sant Sadurní entraran automàticament en el sorteig de 4 bicicletes fins el dia 15 de setembre

El sorteig es farà a la seu de Som Sant Sadurní el dia 16 de setembre i es trucarà als guanyadors perquè recullin el premi el diumenge 18 de setembre a 13.30h a la pista del Centre, durant la celebració de la jornada de la mobilitat.

 

Es pot ampliar la informació a la web www.somsantsadurni.com o bé a l’oficina de Som Sant Sadurní.

xhampster